Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hij betaalt of betaald

Betaalt de werkgever tijdens het wettelijk onbetaalde gedeelte van. Ik betaalde JijU betaalde HijZijHet betaalde Wij betaalden.

Betaalt De Betekenis Volgens Wiktionary
Betaalt De Betekenis Volgens Wiktionary

In bijna alle parkeergarages betaal je op dat moment want de te betalen bedrag is afhankelijk van de parkeerduur-tijd - je zegt het.

. Betaald is de onvoltooid verleden tijd en voltooid deelwoord van het werkwoord betalen. Met andere woorden als u uw auto moet. Web Betaald parkeren is standaardtaal in het hele taalgebied. Voltooid tegenwoordige tijd vtt ik heb betaald jij hebt betaald hij heeft betaald wij hebben betaald jullie hebben betaald zij.

Web De eerste en tweede persoon enkelvoud krijgen ALTIJD een -t achter de stam van het werkwoord. Web Betaalt u via een overschrijving dan heeft u uw rekeninguittreksels. Web In de Taalmaat Betaald of betaalt komen de regels stap voor stap voorbij in een stroomdiagram. Onvoltooid tegenwoordige tijd ott ik betaal terug.

Web hij zij het. Een handig hulpmiddel om de regels in de vingers te krijgen. Web hijzijhet betaalt wij we betalen jullie betalen zij ze betalen voltooid tegenwoordige tijd vtt ik heb betaald jiju je hebt betaald hijzijhet heeft betaald wij we hebben betaald. Het ligt aan de context of je het werkwoord.

Web More meanings for betaald. Web Dat zijn onder meer het aanvullend geboorteverlof en ook het betaalde ouderschapsverlof. Web Wanneer betaald gebruiken. Web jij betaalt hij betaalt wij betalen jullie betalen zij betalen.

Web Hij betaalt als het schip met geld komt. Trefwoorden geld schip Spreekwoorden met overeenkomstige trefwoorden Daar geeft de bank geen geld op. Toelichting Betalend heeft in het hele taalgebied de betekenis die ergens voor betaaltbetalen. Web De verleden tijd van betalen is betaalde.

Het voltooid deelwoord is heeft betaald. Schrijf je bepaalt met een t of bepaald met een d. Tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van betalen. Web Hoe vervoeg je het werkwoord bepalen.

Web De verleden tijd van het werkwoord wordt betaald voor de meeste zintuigen. Web Hij krijgt betaald voor de hoeveelheid mensen die hij naar de club brengt. Web betaal je pas als je de auto weer komt ophalen. Verrassend genoeg kan het allebei.

Web hebben betaald. He gets paid for the amount of people he brings into the club. - Ik bepaal - Jij bepaalt - Hijzij bepaalt Het woord wie kun je vervangen door. Betaalt u contant dan laat u uw leverancier het best de factuur of een ontvangstbewijs aftekenen.

Web Online woordenboeken van babla - loving languages. Het betekent geld inwisselen voor een goed of. Derde persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van betalen. In feite wordt betaald soms zelfs gebruikt voor de nautische betekenis van loon.

U betaalt HijZijHet betaalt Wij betalen Jullie betalen Zij betalen. Web Nederlandse werkwoorden die beginnen met be- ge- ver- her- ont- mis- en voor- krijgen geen ge- in het perfectum zoals bij. Verleden tijd van betalen. Web Men het zij enkelvoud.

Geld geven in ruil voor iets anders Hoe spel je betalen. Web Jij betaalt betaal jij.

Betaald Betaalt Genootschap Onze Taal
Betaald Betaalt Genootschap Onze Taal
Huurder Betaalt Niet Welke Rechten Heb Ik Als Verhuurder
Huurder Betaalt Niet Welke Rechten Heb Ik Als Verhuurder
Nederlander Betaalt Te Veel Voor Reisverzekering
Nederlander Betaalt Te Veel Voor Reisverzekering
File De Tijd Godsdienstig Staatkundig Dagblad 15 03 1853 Ia Ddd 010250351 Mpeg21 Pdf Wikimedia Commons
File De Tijd Godsdienstig Staatkundig Dagblad 15 03 1853 Ia Ddd 010250351 Mpeg21 Pdf Wikimedia Commons
File De Tijd Godsdienstig Staatkundig Dagblad 11 07 1856 Ia Ddd 010251497 Mpeg21 Pdf Wikimedia Commons
File De Tijd Godsdienstig Staatkundig Dagblad 11 07 1856 Ia Ddd 010251497 Mpeg21 Pdf Wikimedia Commons

Posting Komentar untuk "hij betaalt of betaald"